Dan Lainio Dan Lainio - entreprenörskap och bolagsbyggande

Peptalk med Pepins

Peptalk av Pepins. En podd om tillväxtbolag.

Redan i vintras började jag och Philip, Head of Pepins Market, diskutera om vi inte skulle försöka hitta på något ihop där vi kunde göra gemensam sak av våra intressen kring bolagsbyggande, entreprenörskap, investeringar och tillväxtbolag. Philip i sin roll för Pepins och jag i min roll som entreprenör. Inför sommaren blev vi lite mer konkreta och idag släppte vi det första avsnittet av nygamla Peptalk, en podcast från Pepins.

Målet med podden är att skapa en podd för dig som är intresserad av att bygga eller investera i växande bolag – tillväxtbolag. Vi riktar oss till entreprenörer, investerare och vanliga aktiesparare. Ett nytt avsnitt kommer att släppas varje vecka på de vanliga plattformarna för poddar.

I det första avsnittet intervjuar vi bland annat Garpcos VD, Markus Strand, och får höra mer om hur han tänker kring risk utifrån ett investmentbolags perspektiv. Vi pratar även kring riskerna med att spara och investera i onoterat och hur du ska tänka kring riskspridning i en onoterad portfölj.

Anledningen till att jag valt att hoppa på detta äventyr med Philip och Pepins är dels för att jag tycker att tillväxtbolag som ämne är oerhört intressant och dels för att jag gillar det Pepins gör. På deras plattform kan du handla onoterade tillväxt bolag. Plattformen möjliggör för bolag att resa kapital men också för sparare och investerare att få tillgång till ett nytt segment.

Lyssna gärna och hojta till om vad du tycker!

Miljarderna börsen går miste om och VC-fondernas …

Vid det här laget vet du om att en ny vecka betyder ett nytt avsnitt av Peptalk! Den kanske största nyheten den här veckan...
Dan Lainio
5 min read

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 6 =