Dan Lainio Dan Lainio - entreprenörskap och bolagsbyggande

SM-kick off för UF Södermanland – powered by Hiya

SM-kick off för Ung Företagsamhet i Södermanland på Qleanos kontor.

I förra veckan var det dags för UF Södermanland att ha SM-kick off för de bästa UF-företagarna i Södermanland och vi var med som sponsor. Kanske inte huvudsakligen av PR-skäl, vi är rätt kassa på PR, utan för att det är en grym investering i framtiden. Entreprenöriella skills behövs överallt och inte bara i företagandet. Vi fick hänga med 25 drivna unga under en hel eftermiddag och avslutade kvällen med middag på vårt kontor i Eskilstuna.

Alla bolag är små från början och alla entreprenörer börjar någonstans. När vi gick sista året på gymnasiet startade vi också vårt första företag. Vi sålde engångskaffemuggar med tryck på. Det var snart tio (!) år sedan och mycket har hänt sedan dess. Vi gick från kaffemuggar till att sälja ett bolag in om städ. Idag driver vi Qleano, vårt onlinebaserade varumärke inom flytt.

Ovan är möjliggjort av människor som vågar utmana, göra annorlunda och försöker skapa mer med mindre. Från det hårt kämpande teamet i Qleano men också av människor som vågar satsa på lite mer oprövade förmågor.

Därför känns det just logiskt för oss att investera i de ännu yngre företagarna och människorna, dels genom YoungDrive och Ungdrive som möjliggör entreprenörsträning för ungdomar i Uganda och Sverige, och genom att sponsra initiativ som UF, där vi själva startade.

Täcka Udden

Dan Lainio
1 min read

Årets innovatör

Dan Lainio
1 min read

Nytt bolag – Renovare Invest

Nu är det dags för nästa äventyr! Sedan 2011 har jag haft möjligheten att livnära mig på att driva och bygga bolag, mitt största...
Dan Lainio
2 min read

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tjugo =